sobota 19. augusta 2017

Priateľstvo


Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt priateľstvo


Čo sa dá definovať za priateľstvo. Kým sme keď sme pre niekoho priateľ. Čo naozaj znamenáme pre druhého človeka? Kto sa dá považovať za priateľa? Máme skutočných priateľov? Toto a o mnoho viac sa dozviete práve v tomto článku. Myslím si, že každý poznáme odpoveď na tieto otázky, nič nie je viac ako mať priateľov, ktorý vás podržia, ktorý verne stoja pri vás v každej situácii a sú aj vtedy pri vás i keď vám je zle a keď ste chorí. 



Je niečo iné keď máte verného priateľa, ktorý od vás neujde keď uvidí niečo lepšie a je ten, ktorý stojí pri vás v každej situácii a neopustí vás ani, keď nemáte peniaze. Lebo toto môže byť naozajstné priateľstvo, priateľstvo, ktoré sa nedá kúpiť, ukradnúť, a ani prinútiť. Lebo keď niekto je k vám naozaj úprimný vám povie, či sa s vami chce baviť alebo nie. 

Nie je priateľstvo o tom, keď človek má peniaze, kvôli peniazom sa priatelia s tebou. Toto nie je správny postoj pretože nepriatelia sa kvôli tebe, ale kvôli tvojim peniazom, a to nie je správne. Môžeš mať falošných priateľov, ktorý sa tvária, že ste priatelia, ale stále majú na mysli tvoje peniaze. A mal by si si položiť otázku: 

Mám skutočných priateľov? Mám priateľov, ktorý budú stáť pri mne aj keď zlyhám? Venujú sa mi aj pre to, že nemám peniaze, a ani postavenie v spoločnosti? Akých mám priateľov?

Ak zistíš týmito otázkami či máš skutočných priateľov, tak potom môžeš sa skutočne s týmito priateľmi porozprávať. Porozprávať o tom, aký máte vzťah a toto zmeniť vo Vašom živote, a naozaj sa obracať na tie správne veci, a byť k tomuto otočený. Pretože nič nie je lepšie ako mať skutočných priateľov. A priateľov, na ktorých sa dá naozaj spoľahnúť a priateľov, ktorý vás vedia podržať, lebo to je skutočné priateľstvo.





Keď máte otázky, komentáre alebo návrhy na zlepšenie nebojte sa mi odpísať na Email: 

Paulovic.milos.ml@gmail.com 

Alebo telefón, ktorý si zistíte a požiadate ma oň cez Email.


Ďakujem za prečítanie a verím, že vám to pomôže

Dejepis

Čo je to a v čom nám pomáha, práve o tom bude dnešní článok, ktorý si môžete prečítať práve teraz a vedieť viac zaujímať sa o záľuby a budov...