štvrtok 31. augusta 2017

Globalizácia - little english text


Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt globalizácia

In Slovak

Globalizácia je proces narastania prepojenia vo všetkých oblastiach (ekonomika, kultúra a pod.) pozorovaní v posledných desaťročiach. Je takzvaný aj copyright čo znamená, že sa napodobňujeme a stráca sa tá naša jedinečnosť, s ktorou sme sa narodili. Ak každý robí čo každý od čoho sa budeme líšiť? Čo stratíme ak toto budeme robiť?




Kto je človek, je to bytosť s rôznymi názormi a postojmi je tak dokonalá a súčasne veľmi krehká. Je to veľmi dôležité aby si si toto prečítal, pretože budeš vedieť na čom si. Kým je človek, je to ako dielo návrhára, ktorý šije šaty, zvolí si veľkosť, motív, farbu a mnoho iných vecí a vuala sú tu šaty, ktoré ešte nikto nikdy nenosil. Tak je to aj s človekom. akú má hodnotu. 

Vieš najhoršie je byť iný, vybočovať z radu pretože ostatným sa to nepáči, pretože sami nič nedosiahli. A samozrejme môžeš byť, len treba sa uvedomiť to, na čo mám, na čo nemám a čo chcem naozaj  robiť.  Ale môžeme sa spájať v Jednom, predstav si puzzle, každá jedna z nich má nejaký tvar farbu a obrázok, ale keď sa poskladajú všetky vytvárajú jedno veľké dielo 



In English



Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt globalizácia


Globalization is process of growing connection in all sphere ( economics, culture and etc.) observe in the last decades. It is so-called copyright what means that imitate and lost your originally which we were born. If everybody do it everybody from what are we diffent? What are we losting, if do we this?








Who is the man, is the human being with variable opinions is so perfect and at the same time very fragile. It is very important to read it because you´ll know what are you doing. The man is than work of desinger, which neck the robe till which choose size, motive, colour and a lot of other things and vuala there are robe, which nobody never wear. So thus is with a man what is his/her price. 

Do you know, the worst is be diffrent, leave from the queque beacause other don´t like and because theyself nothing achieve. And of course you can be only you must become aware, for what i have i don´t have and what i want do. But we can connect in One. imagine the puzzle, every one from they have some character, colour and picture, but when they are all put together create one big work. 





Thank you for your atention and you may me contact if you have some ideas for better pages, write me, i love you, everybody, you can share this article on social pages and thank you 

contact me:


Keď máte otázky, komentáre alebo návrhy na zlepšenie nebojte sa mi odpísať na Email: 

Paulovic.milos.ml@gmail.com 

Alebo telefón, ktorý si zistíte a požiadate ma oň cez Email.


Ďakujem za prečítanie a verím, že vám to pomôže





Dejepis

Čo je to a v čom nám pomáha, práve o tom bude dnešní článok, ktorý si môžete prečítať práve teraz a vedieť viac zaujímať sa o záľuby a budov...